Mark Damman

Cultuur + Concept + Marketing + Management

Wie is Mark Damman?

Gedreven, enthousiast, betrokken, diplomatiek, creatief, nieuwsgierig en een goed verstaander. Zo laat Mark Damman (1975) zich het best typeren. Een ondernemer en adviseur met een heldere visie die al meer dan 20 jaar actief is in de internet- en marketingbranche. Daarnaast is hij maatschappelijk betrokken en altijd bezig om op cultureel of sociaal niveau zijn steentje bij te dragen.

 

Creatief en ondernemend

In 1997 legde hij, met d-Tail Communications, de basis voor interactief communicatiebureau d-Tail Company en D Social Media Integrator (DSMI). Vanaf het eerste begin zag hij de potentie van internetactiviteiten als volwaardig onderdeel van marketing en organisatie. Beide bedrijven verkocht hij in 2013. Wel bleef hij betrokken als senior adviseur en strateeg. In de eerste plaats bij de realisatie van de ambities van de klanten. In de tweede plaats bij de (internationale) ontwikkeling van d-Tail Company en DSMI. 

 

Mensen verbinden

Mark Damman staat bekend om zijn vermogen om complexe vraagstukken te ontrafelen. Met gerichte feedback en creatieve en strategische ideeën draagt hij bij aan de oplossing van een vraagstuk. Hij helpt bij het helder krijgen van kansen en ondersteunt bij het ontwikkelen van concepten en ideeën. Hierbij vindt hij de juiste mensen en organisaties en verbindt en coacht hun, tot zij een topteam vormen voor de uit te voeren opdracht.

Maak ook verbinding en neem contact op of volg Mark Damman via social media. 

In actie

‫lijn Grijs 454

 

 ‫lijn Grijs 454