Mark Damman

Cultuur + Concept + Marketing + Management

Wat doet Mark Damman?

Als de cultuur goed is binnen een organisatie dan is dat een voedingsbodem van waaruit de mooiste zaken voort kunnen komen. Een goed idee, een verrassend concept, een beter product of een succesvolle nieuwe dienst. Mark Damman kan helpen bij het creeëren van zowel de cultuur als ideeën en de zaken die daaruit ontstaan. Met de juiste marketingstrategie kun je deze positioneren. Met de juiste managementaanpak maak je er samen een succes van.

 

Kwartiermaker

Als er wat nieuws opgestart moet worden dan heeft u aan Mark Damman de juiste persoon. Hij vertaalt uw wens naar een uitgewerkt idee met plan van aanpak. Vervolgens is hij instaat om deze pragmatisch en doelgericht uit te rollen. Lees verder »

(Interim) management

Met uw organisatie staat u op de drempel van een nieuwe fase. Daarbij heeft u behoefte aan daadkrachtig en empatisch management om uw doelstellingen te halen. Mark Damman leidde in voorgaande jaren projecten bij commerciële, non-profit en overheidsorganisaties organisaties ondersteund bij het implementeren van organisatieveranderingen. Dit deed hij zowel in de rol van ondernemer als bestuurder. Lees verder »

Concept & productontwikkeling

Ben je bezig met het ontwikkelen van een nieuwe product of ben je opzoek naar een nieuw concept. Mark Damman kan als klankbord en denktank meedenken. Zijn sterke focus en gevoel voor de behoefde van de klant helpen bij het scherp krijgen van nieuwe ideeën. Hij luistert en hoort, hij kijkt en ziet. Dit vertaalt hij, in nauwe samenwerking, tot iets nieuws of iets beters. Lees verder »

Strategie & Organisatieadvies

Als ondernemer kent Mark Damman de klappen van de zweep. Deze ervaring betreft onder meer de strategische lijnen die een organisatie kan uitzetten om een visie gestalte te geven. Maar ook de inrichting van de organisatie om deze optimaal toe te rusten voor de uitdagingen die worden aangegaan. Lees verder »

(Online) Marketing & Social Media

Een geïntegreerde marketingaanpak waarbij online en offline communicatie op de juiste manier op elkaar zijn afgestemd. Het lijkt zo vanzelfsprekend. De praktijk wijst echter uit dat veel organisaties zo’n geïntegreerde aanpak ambiëren, maar moeite hebben met de realisatie. Bij het ontwikkelen van een strategie is Mark Damman een bron van praktisch advies, met oog voor de behoefte en mogelijkheden van de klant. Ook ondersteunt hij bij de uitvoering van het marketingbeleid, zowel op project- als interimbasis. Lees verder »

Gewerkt voor;

Aktiesport, Albert Heijn, AstraZeneca,Ballast Nedam, Bart Smit, Electrolux, Etos, Holliday on Ice, Independer, Joop van den Ende Theaterproducties, Maxxium, Pon, Skyradio, Stage Entertainment, Tempo-team, Zanders, Zwitersleven, NKI-AvL, Stichtng Batterijen (StiBat), Terre des Hommes, Vogelbescherming Nederland, WSPA, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Zaanstad, Ministerie van Buitenlandse Zaken.

CV

‫lijn Grijs 454 

Linkedin Mark 4

 ‫lijn Grijs 454