Mark Damman

Cultuur + Concept + Marketing + Management

Wat zeggen anderen over mij

 

Mark is een creatieve en betrouwbare partner, waarmee goed kan worden samengewerkt bij het realiseren van een gezamenlijk doel.

Lydia De Vries - Senior adviseur bij  Kamer van Koophandel Amsterdam
Lydia was with another company when working with Mark at d-Tail Company bv

 

 

Tijdens onze samenwerking bij d-Tail Company heb ik Mark leren kennen als: een creatieve communicatiespecialist die goed in staat is in te spelen op verschillende doelgroepen, een consultant met sterk inzicht in de over-all communicatie van uiteenlopende bedrijven (van mkb tot non-profit) en een sterke people manager die talent weet te signaleren en deze tot ontwikkeling brengt bij de persoon in kwestie

Stefan van der Klooster - Online Marketeer bij MessageBird
Stefan reported to Mark at d Social Media Integrator (DSMI)

 

 

Mark is een goed georganiseerde collega die je kan helpen om ideeen vorm te geven op een creatieve manier. Door middel van zijn aanpak krijg je de mogelijkheid om meer zaken te doen met nieuwe en bestaande relaties.

Roger de Jonge - Photographer / owner / retoucher at Studio RODEON
Roger was a consultant or contractor to Mark at d-Tail Company bv

 

 

Mark is een intelligente ondernemer met een hart voor ICT en Internet. Ik ken hem als een gedreven persoon die een duidelijke missie heeft. Hij heeft een prachtig bedrijf waar creativiteit en zakelijkheid elkaar ontmoeten en waar het voor de klanten en werknemers goed toeven is. Ook loopt hij niet weg voor bestuurlijke verantwoordelijkheden, getuige het mede opzetten van het ICT cluster. Een serieuze, creatieve persoon waar het prettig samenwerken mee is.

Marco Bleeker - IN DE VINGERS | reclame & media, ZAANBUSINESS | zakennetwerk en IJMONDIAAN | businessmagazine IJmond
Marco was with another company when working with Mark at d-Tail Company bv

 

 

Mark is een persoon die partijen goed bij elkaar kan brengen. In dit proces van samenbrengen kan Mark de verbindende factor vormen. Hij kan dan de ondernemers stappen verder brengen. Publicaties en organiseren gaan hem goed af.

Jacques Walinga - Senior Adviseur at Syntens
Jacques was with another company when working with Mark at ICT Zaanstreek

 

 

Ik heb Mark leren kennen als een prima bestuurslid. Hij heeft zich bij de oprichting van ICT Zaanstreek enorm ingezet om de vereniging een professionele start te geven. Zijn creatieve ideeën en zijn opbouwende kritische houding hebben een stevige richting gegeven aan de strategie van onze brancheorganisatie. Ook na zijn bestuursperiode kunnen wij nog regelmatig een beroep op zijn kennis en enthousiasme doen.

Piet Smit - Account Manager KPN Zorg at Advisor ICT Solutions
Piet worked directly with Mark at ICT Zaanstreek

 

 

Ik heb met Mark samengewerkt voor klanten als Etos en Albert Heijn. Ik ken hem als een creatief en betrokken denker die resultaatgericht te werk gaat. Van Mark kun je op aan.

Els Witte - specialist redactionele bedrijfscommunicatie, eigenaar Els Witte Bedrijfscommunicatie
Els was with another company when working with Mark at d-Tail Company bv

 

 

Mark is iemand die weet waar hij over praat en zich verdiept in de business van zijn klanten. Door concreet te zijn en niet in algemeenheden en aannames te praten komt hij met zijn klant snel tot de kern van de vraag. Waar dan een praktisch en passend antwoord op volgt. Deskundig en prettig persoon om mee te werken.

Bianca Elzinga -  Online Marketeer & Social Media at Tempo Team
Bianca was Mark's client at DSMI.nl

 

 

Ik ken Mark als een zeer gedreven en enthousiast persoon. Hij is in staat om vanuit verschillende perspectieven problemen te benaderen en daar oplossingen voor te bedenken. Mark is prettig in de omgang en betrouwbaar.

Ruud Hoogmoed - Sr ICT Specialist at ING
Ruud was with another company when working with Mark at ICT Zaanstreek

 

 

Mark is een creatieve ondernemer die zich goed kan inleven in de behoefte van de klant. Met zijn kennis en visie weet hij de juiste communicatiestrategie te ontwerpen en te implementeren. Daarnaast is Mark ook nog een prettig persoon om mee samen te werken.

Steven de Rijke - Financieel directeur at CRI-Service BV
Steven was with another company when working with Mark at d-Tail Company bv

 

 

Mark is a driven person who have an eye for details. He has a creative mind and a nice colleage to work with at the projects of ICT Zaanstreek. He's also a good soundboard and I realy learned some things from him just by talking about our businesses.

Martijn Sinkeler - Specialist in Social Media, Marketing & Communication, Art Director and Advertisement
Martijn was with another company when working with Mark at ICT Zaanstreek

 

 

I have known Mark for many years and have seen him grow into a great entrepreneur. He has the passion, vision and will to make things happen. He is very ambitious and always succeeds in finding new business opportunities and creative solutions. He is a positive thinker with an open mind towards the future. He has an uncanny ability to synthesize market intelligence into winning go to market strategies.

Sjoerd "Stuart" Kegel - New Product Development manager at TalkTalk
Sjoerd "Stuart" worked directly with Mark at The Internet Plaza (TIP)

 

 

During the time we worked together at Zaanradio, I've gotten to know Mark as a very dedicated 'programmaleider' and 'programmamaker'. He has a good eye for spotting talent and knows how to help people tap into their potential. Mark is great at networking and used that skill to introduce new talents to the medium and our organization. He also has a good eye.. er.. ear for detail, but without nit picking on every little thing.

Maarten Oudega - Teamleader Systems Support & Development at Verizon
Maarten worked directly with Mark at Zaanradio, Stichting Omroep Zaanstreek

 

Ervaar het zelf

‫lijn Grijs 454

Omdenken 454 (1)

‫lijn Grijs 454